Communicatie sets

Hoewel u goede gehoorbescherming gebruikt, is nog niet alle risico uitgesloten. Wanneer u tijdens uw werkzaamheden onverwacht een telefoontje krijgt, wilt u snel kunnen opnemen. Met onze communicatie-oplossingen is het mogelijk om te communiceren én uw oren te beschermen.

     

 

Maak uw keuze uit de mogelijkheden:

Otoplastieken met speakers

In onze otoplastieken kunnen we een audio-aansluiting toevoegen. Hier passen uw oordopjes precies in. Omgevingsgeluid wordt dan gefilterd door de otoplastiek, maar de audio komt ongefilterd binnen.

 
Aftershokz headset

Onze Aftershokz' vormen een mooie oplossing wanneer u veilig wilt communiceren. De geluidsdrager ligt niet op de oren, zodat deze beschermd kunnen blijven. Met ultrasone trillingen wordt het geluid dóór de gehoorbescherming geleid.

 
 


 
In het leger wordt al langer gebruik gemaakt van deze techniek. Daar is communicatie én gehoorbescherming erg belangrijk. Deze zaken hoeven elkaar niet uit te sluiten. Onze otoplastieken met de communicatiemogelijkheden vullen elkaar prachtig aan.

Diverse toepassingen
Ook wanneer u geen gehoorbescherming gebruikt, is het praktisch om de gehoorgang vrij te houden: met de Aftershokz blijft u ook omgevingsgeluiden horen. Zo blijft u alert op collega’s, machines en transportverkeer.

 
Techniek
De geluidsdrager ligt niet op de oren, zodat deze beschermd kunnen blijven. Met ultrasone trillingen wordt het geluid dóór de gehoorbescherming geleid.

De band die achter het hoofd langs loopt, zorgt ervoor dat de speakerdrivers van de headset licht tegen het kaakbeen drukken. Deze lichte druk is voldoende om de trillingen van de speakerdrivers op het kaakbeen over te brengen. Het kaakbeen zorgt ervoor dat het geluid bij de gehoorbeentjes aankomt: geluid is immers trilling.
 

Maak een keuze uit onze Aftershokz-modellen:

Trekz Air

Gevoeligheid: 100 ± 3dB
Microfoon: -40dB ± 3dB
Bluetoothversie: v4.2
Batterij (oplaadbaar): lithium ion
Gewicht: 30 gram
Waterdicht: ✪✪

     


Aftershokz Aeropex

Gevoeligheid: 105 ± 3dB
Microfoon: -38dB ± 3dB
Bluetoothversie: v5.0
Batterij (oplaadbaar): lithium polymeer
Gewicht: 26 gram
Waterdicht: ✪✪✪

     


OpenComm

Gevoeligheid: 96 ± 3dB
Microfoon: -38dB ± 3dB
Bluetoothversie: v5.0
Batterij (oplaadbaar): lithium Battery
Gewicht: 33 gram
Waterdicht: ✪✪✪

     

 


Ontdek de voordelen van Ronell gehoorbescherming

Waarom zou u voor Ronell kiezen? Ronell onderscheidt zich voor een full-servicepakket voor één prijs. Waar u bij anderen moet betalen voor voorrijkosten, lektesten en vervanging, bieden wij een fixed price inclusief alle voordelen:

  • Gratis lektesten
  • Ronell adviseur in de regio
  • Afspraak op locatie, zonder voorrijkosten.
  • Controle en instructie bij aflevering
  • Geen standaardvervanging. 
  • Integratie met communicatie-oplossingen
  • 2 jaar garantie: gratis vervanging bij lekkage binnen 2 jaar
 Meer over onze werkwijze
 
artikelen geselecteerd

U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.