Hoewel u goede gehoorbescherming gebruikt, is nog niet alle risico uitgesloten. Wanneer u tijdens uw werkzaamheden onverwacht een telefoontje krijgt, wilt u snel kunnen opnemen. Met onze communicatie-oplossingen is het mogelijk om te communiceren én uw oren te beschermen.

   

Otoplastieken + communicatieadapter

Wanneer u toch wilt bellen of muziek luisteren, kunnen we een audio-aansluiting toevoegen. Hier passen uw oordopjes precies in. Omgevingsgeluid wordt dan gefilterd door de otoplastiek, maar komt de audio ongefilterd binnen. 
In het leger wordt al langer gebruik gemaakt van deze techniek. Daar is communicatie én gehoorbescherming erg belangrijk. Deze zaken hoeven elkaar niet uit te sluiten. Onze otoplastieken met de communicatiemogelijkheden vullen elkaar prachtig aan.

Diverse toepassingen
Ook wanneer u geen gehoorbescherming gebruikt, is het praktisch om de gehoorgang vrij te houden: met de Aftershokz blijft u ook omgevingsgeluiden horen. Zo blijft u alert op collega’s, machines en transportverkeer.


Techniek
De geluidsdrager ligt niet op de oren, zodat deze beschermd kunnen blijven. Met ultrasone trillingen wordt het geluid dóór de gehoorbescherming geleid.

De band die achter het hoofd langs loopt, zorgt ervoor dat de speakerdrivers van de headset licht tegen het kaakbeen drukken. Deze lichte druk is voldoende om de trillingen van de speakerdrivers op het kaakbeen over te brengen. Het kaakbeen zorgt ervoor dat het geluid bij de gehoorbeentjes aankomt: geluid is immers trilling.
 

Onze Aftershokz-modellen:

Trekz Titanium

Gevoeligheid: 100 ± 3dB
Microfoon: -40dB ± 3dB
Bluetoothversie: v4.1
Batterij (oplaadbaar): lithium ion
Gewicht: 36 gram
Waterdicht: ✪✪

     

 
Trekz Air

Gevoeligheid: 100 ± 3dB
Microfoon: -40dB ± 3dB
Bluetoothversie: v4.2
Batterij (oplaadbaar): lithium ion
Gewicht: 30 gram
Waterdicht: ✪✪

     


Aftershokz Aeropex

Gevoeligheid: 105 ± 3dB
Microfoon: -38dB ± 3dB
Bluetoothversie: v5.0
Batterij (oplaadbaar): lithium polymeer
Gewicht: 26 gram
Waterdicht: ✪✪✪

     artikelen geselecteerd

^