Goede samenwerking is de sleutel tot succes. Zo zien we dat ook bij de implementatie van gehoorbescherming. Hieronder laten we enkele klanten aan het woord over onze dienstverlening.


Foodmate BV
Foodmate BV is een producent van machines voor de pluimvee verwerkende industrie. De productie vindt volledig plaats in Nederland waar ca. 250 medewerkers werken. "We maken bewust gebruik van oordoppen op maat vanwege het comfort. Mijn collega’s zijn daar erg blij mee!"

Lees verder
 Stieva Metaal Groep
Stieva Metaal Groep is een breed georiënteerd bedrijf in de metaal. “In de werkplaats is er veel lawaai. Onder andere door gebruik van hamers op metaal en het slijpen ervan. "Goede gehoorbescherming is dus onmisbaar. Hiervoor gebruiken ongeveer 75 medewerkers otoplastieken."

Lees verder 
 Thielco
Thielco is een mondiaal actief in roosterfabricage en oppervlaktebehandeling. Vanuit deze twee takken bedient het familiebedrijf de automotive, petrochemie, windenergie, enz. Veiligheid voor elke medewerker is hier heel belangrijk. "De service en de kwaliteit van Ronell heeft bijgedragen dat gehoorbescherming beter ingezet wordt.'

Lees verder 
 Van Wees Waalwijk
Van Wees Waalwijk is actief op het gebied van engineering, speciaal machinebouw, robotica en technische dienstverlening voor de industrie. "We zochten een partij die niet alleen kan leveren, maar ook kan meedenken. In Ronell vonden we wat we zochten: goede kwaliteit en persoonlijke contacten."

Lees verder 
 

 

artikelen geselecteerd

U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.