Goede bescherming staat of valt met goed onderhoud. Zorg daarom dat je oordoppen goed schoon blijven. Hiermee voorkomt u oorontsteking en 'doorlekken' van geluid. Goed onderhoud zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw gehoorbescherming.

Speciaal voor otoplastieken hebben wij een reinigingsset samengesteld. Met dit setje kunt u uw gehoorbescherming periodiek en grondig reinigen. Er is voldoende reinigingsmateriaal zodat u (bij aanbevolen gebruik) het minstens een jaar kunt gebruiken. Eventueel kunt u de onderdelen afzonderlijk bestellen.

Inhoud:
- Reinigingsbakje met zeef
- Blaasbalgje
- Reinigingsdoekjes
- Reinigingsspray
- 24 reinigingstabletten

Controles
Laat je otoplastieken minstens elk jaar controleren! Het is immers gevaarlijk als de otoplastieken onbedoeld geluid doorlaten. Ronell biedt gratis controles aan. Hierbij checken we de werking van de otoplastiek. Overigens doen we dat standaard bij de levering, zodat we zeker weten dat de otoplastiek optimaal dempt.
 
Wanneer de otoplastieken binnen twee jaar niet meer optimaal werken, worden ze gratis door ons vervangen.
 

artikelen geselecteerd

U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.