Welkom bij Ronell!

Op zoek naar gehoorbescherming op maat? Bij Ronell bent u verzekerd van persoonlijk advies en gedegen bescherming! Bekijk op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen. 
 


Afspraak maken

Onze gehooradviseurs werken verspreid over heel Nederland. Zo heeft u een vast contactpersoon en kunnen we snel ter plekke zijn als er otoplastieken aangemeten of vervangen moeten worden.

Lees meerNieuws

Bekijk hier de laatste ontwikkelingen over otoplastieken bij Ronell Gehoorbescherming. 

Lees meerOnze werkwijze

Bij Ronell vinden we dat gehoorbescherming op maat zo goed mogelijk moet aansluiten bij uw werksituatie. Zo creëren we de best mogelijke bescherming.​

Lees meerCertificaten

Bij Ronell staat veilig horen en communiceren op de werkvloer centraal. Onze gehoorbescherming voldoen aan de actuele normen op het gebied van PBM (EU verordening 2016/425) en zijn getest volgens de EN352-norm.

Lees meerVeelgestelde vragen

Heeft u vragen? Bekijk dan hier de veelgestelde vragen. Neem desnoods contact met ons op.

Lees meerSuccesverhalen

Goede samenwerking is de sleutel tot succes. Zo zien we dat ook bij de implementatie van gehoorbescherming. Hieronder laten we enkele klanten aan het woord over onze dienstverlening.

Lees meerContact

Zoekt u contact met onze klantenservice? Laat hier een terugbelverzoek achter, of bel direct met onze klantenservice!

Lees meer

 

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.