Foodmate


Foodmate BV is een producent van machines voor de pluimvee verwerkende industrie. Met bijna al een halve eeuw aan ervaring, ontwerpen en leveren ze efficiënte en veilige machines  over de hele wereld. De productie vindt volledig plaats in Nederland waar ca. 250 medewerkers werken. Harry Kortus is de kwaliteitscontroleur bij Foodmate en hij voert altijd de laatste checks uit voordat een machine wordt uitgeleverd.

“Veiligheid voor het personeel is ook belangrijk! Op de werkvloer wordt er veel geboord en geslepen en ook draaiende machines produceren geluid. Vaak wordt tijdens de productie werkzaamheden de 80 decibel-grens overschreden en daarom is gehoorbescherming écht noodzakelijk. We maken bewust gebruik van oordoppen op maat vanwege het comfort. Mijn collega’s zijn daar erg blij mee!

Voorheen werden otoplastieken door een andere partij geleverd, maar daar moesten medewerkers helemaal zelf naar toe. Nu Ronell leverancier is, komt de vaste adviseur gewoon op locatie. Ook als er maar 1 persoon iets nodig heeft. Daarom zou ik Ronell zeker aanbevelen! De adviseur is makkelijk te bereiken en staan snel op de stoep. Kortom: ik ben erg tevreden over Ronell!”  

De gehooradviseur bij Foodmate

Jaco Oosterom
Contact
De kwaliteitscontroleur bij Foodmate

Harry Kortus
Contact


Terug

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.