Stieva Groep


Stieva Metaal Groep is een breed georiënteerd bedrijf in de metaal. Zij fabriceren allerlei metalen producten voor schepen, bouwbedrijfen en de food industrie. Timo van Rijn is hoofd van de productie en stuurt de processen aan.
 
“In de werkplaats is er veel lawaai. Onder andere door gebruik van hamers op metaal en het slijpen ervan. Goede gehoorbescherming is dus onmisbaar. Hiervoor gebruiken ongeveer 75 medewerkers otoplastieken. Deze collega’s zijn erg positief over het draagcomfort van de oordoppen!

Als er nieuwe werknemers zijn, plant Stieva een afspraak in met de adviseur van Ronell. Ook wordt er jaarlijks een controle uitgevoerd om de werking van alle otoplastieken te checken. Zodoende zien we elkaar regelmatig.

De relatie tussen Stieva en Ronell bestaat al sinds 2008. En dat is niet voor niets: als er wat mis is, wordt er snel gereageerd en gehandeld oor Ronell. De adviseur neemt het werk uit handen zodat ik er geen omkijken naar hebt.”  

De gehooradviseur bij Stieva Metaal Groep

Angema Appel
Contact
Hoofd productie bij Stieva Metaal Groep

Timo van Rijn
 
 
Terug

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.