Thielco


Thielco is een mondiaal actief in roosterfabricage en oppervlaktebehandeling. Vanuit deze twee takken bedient het familiebedrijf de automotive, petrochemie, windenergie, enz. Veiligheid voor elke medewerker is hier heel belangrijk. Zeker in de afgelopen 20 jaar is er veel ontwikkeld op het gebied van PBM. Hans Vrenken, HR-manager vertelt meer over de gehoorbescherming. 

“Gehoorbescherming boden we al langer aan, maar we konden het daadwerkelijke gebruik moeilijk borgen. Daarom hebben we zowel toolboxen als checks van gehoorbescherming voorgesteld. Beide diensten kan Ronell aanbieden zodat het aanbod bij 1 leverancier blijft. Maar belangrijker nog: de service en de kwaliteit van Ronell heeft bijgedragen dat gehoorbescherming beter ingezet wordt.

De korte lijnen met gehooradviseur Axel zijn erg prettig. Als er behoefte is aan nieuwe gehoorbescherming of er moet iets gerepareerd worden, is hij snel op locatie. Flexibiliteit en snelheid zijn voor ons belangrijke waarden. Wat dat betreft, sluiten we als bedrijven goed op elkaar aan!”


De gehooradviseur bij Thielco

Axel Sman
Contact


 

 
Terug

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.