Van Wees Waalwijk


Van Wees Waalwijk is actief op het gebied van engineering, speciaal machinebouw, robotica en technische dienstverlening voor de industrie. Ook werken veel monteurs aan onderhoud van machines. De food industrie is een belangrijke afnemer van Van Wees Waalwijk. Johan Steenbeek vertelt meer over de ontwikkeling van werkveiligheid:

“Op onze werkplekken werken we veel met metaal en is er dus sprake van lawaai. Denk aan slijpen, frezen en verspanen. Vroeger was een enkele gehoorkap of oordop al genoeg. Maar tegenwoordig is er echt een modernisering op het gebied van gehoorbescherming. Daarom keken we naar een partij die niet alleen kan leveren, maar ook kan meedenken. In Ronell vonden we wat we zochten: goede kwaliteit en persoonlijke contacten. 
Persoonlijke gehoorbescherming heeft altijd een pluspunt. Het voordeel is dat iedereen gemotiveerd is om ze te dragen en zich daar ook verantwoordelijk voor voelt. De werkwijze van Ronell is erg fijn; er is sprake van snel en persoonlijk contact. De inhoudelijke adviezen van de gehooradviseur zorgen ervoor dat het op de werkvloer daadwerkelijk veiliger wordt!”

De gehooradviseur bij Van Wees Waalwijk:
Axel Sman

Contact


 

 
< terug

artikelen geselecteerd

^