Vacature: 3D designer


Bij Ronell maken we gehoorbescherming op maat. We bezoeken bedrijven in heel Nederland voor het aanmeten van deze oordoppen. In onze productielaboratorium verwerken we deze aanmetingen tot oordoppen. Dit doen we met de modernste 3D software en productie-apparatuur. Zo kunnen onze klanten veilig werken in lawaai.
Solliciteren
 

En wat ga jij doen?
3D-designen van gehoorbescherming: 
wij zoeken een medewerker voor het designen van de oordoppen. Op basis van de oorafdrukken maak je een otoplastiek die precies past in de oren van de drager. Hiervoor maak je gebruik van moderne 3D-software.
Orderverwerking: Het is erg belangrijk dat de orders accuraat worden verwerkt. De aangemeten afdrukken worden bijvoorbeeld geregistreerd voordat deze het productieproces ingaan. Ze worden voorzien van een code zodat ze in de hele productie gevolgd kunnen worden. 

Hans Vogel: "Werken bij Ronell is een mooie ervaring! Als team werken we stevig door, maar dan wel met een gezellige twist. Is 3D-designen moeilijk? Nee hoor, het ziet er moeilijker uit dan dat het is. Ik heb het designen in een week geleerd. De baan waar het om gaat, is een leerzame en afwisselende baan. Samen met de adviseurs in het land denk je na hoe je de klant kunt ontzorgen. Bovendien is er alle ruimte om het proces te verbeteren. Dus wees creatief! Fijn voor de klant en voor ons!
  
Wie ben jij?
- Je hebt affiniteit met computers
- Je bent nieuwsgierig en gedreven
- Je kunt nauwkeurig werken
- Goede beheersing van de Nederlandse taal. Duits een pluspunt!

Wat bieden wij jou?
- Een goed inwerktraject en training met de programma's
- Een dienstverband van minimaal 32 uur
- Een informele werksfeer
- Een enthousiast jong team
- Ruimte om initiatief te tonen!

Stuur je reactie naar info@ronell.com. Meer informatie nodig? Neem contact op met Corné Hoogeveen via 0184-434440. Ook in vakantietijd zijn we bereikbaar voor sollicitaties!

Solliciteren
< terug

artikelen geselecteerd

^