Het is essentieel om je gehoorbescherming jaarlijks te checken. Soms kan je gehoorgang groeien, waardoor de otoplastiek niet meer volledig afsluit. Hierdoor 'lekt' het geluid door. Als het niet tijdig gecontroleerd wordt, werkt u dus onbeschermd. Daarom bieden we gratis controles aan.


Gelukkig zijn onze gehooradviseurs nooit ver weg. Een afspraak is zo gemaakt. Bij een controle (of lektest) checken we de werking van de otoplastiek. We kijken hierbij hoeveel de gehoorbescherming dempt. Wanneer de demping beneden de ondergrens komt, moet de otoplastiek vervangen worden. Als dit binnen twee jaar na aanschaf is, wordt de otoplastiek gratis vervangen!


 Vraag een lektest aan

Vermoed u dat uw otoplastiek lekt? Vraag dan een gratis controle aan. Hierbij doen we een lektest en geven we aanvullende adviezen. Als blijkt dat de otoplastiek binnen twee jaar niet meer voldoende beschermd, dan krijgt u gratis een vervangend set van ons. 

 


 

artikelen geselecteerd

U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.