Direct contact met uw eigen gehooradviseur:

 

 

 
 

_0184 434 440      _info@ronell.com     _Trapezium 400, 3364 DL Sliedrecht​
 
 
powered by Typeform
 

Onze gehooradviseurs werken verspreid over heel Nederland. Zo heeft u een vast contactpersoon en kunnen we snel ter plekke zijn als er otoplastieken aangemeten of vervangen moeten worden.

Elke gehooradviseur kan zelfstandig gehoorbescherming aanmeten. Of dat nu voor één persoon of voor een ploeg van 50 personen is. Vaak combineren we dit ook met een toolbox, waardoor uw medewerkers weer bewust zijn van het belang van hun gehoor.

Wij verzenden de otoplastieken niet, maar komen ze persoonlijk langsbrengen. Dat vinden we niet alleen gezellig, maar vooral ook essentieel om te zorgen dat de otoplastieken goed zitten. We geven instructies om de gehoorbescherming goed in te doen en voeren standaard een 'lektest' uit. Hierdoor weten we zeker dat er geen geluid doorlekt.

 

Otoplastieken
Oordoppen op maat

Lees alles over onze otoplastieken.

 

Communicatie-oplossingen
Horen zonder oren

Een speciale headset voor bij het gebruik van gehoorbescherming

 

Toolbox
Creëer draagvlak voor persoonlijke bescherming

Zorg dat je medewerkers goede instructies krijgen.

 

artikelen geselecteerd

U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.