Onze diensten

Bij onze gehoorbescherming bieden diverse diensten om de kwaliteit te garanderen. Zie hieronder een overzicht van onze diensten omtrent oordoppen op maat.
 


Toolbox

Goede bescherming is afhankelijk van het gebruik. Zorg dus dat je medewerkers goede instructies krijgen! Onze gehooradviseurs komen graag langs om ze te motiveren.


Lees meerKostenloze controles

Het is essentieel om je gehoorbescherming jaarlijks te checken. Soms kan je gehoorgang groeien, waardoor de otoplastiek niet meer volledig afsluit. Hierdoor 'lekt' het geluid door. 

Lees meerGarantie

Wij geloven in de kwaliteit van ons product. Hoewel de gehoorgang kan (ver)groeien, geven we een garantie van 2 jaar. Als binnen die termijn blijkt dat de gehoorbescherming onvoldoende dempt, krijgt u gratis vervanging.

Lees meer

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.