Branches

Otoplastieken zijn toepasbaar in diverse branches. Zo bieden we oordoppen in de bouw, industrie, food en opleidingen. Klik op onderstaande branches voor meer info.
 


Bouw & Industrie

Gedurende een werkdag wordt er nogal wat lawaai geproduceerd. Goede gehoorbescherming is dan van essentieel belang! Hier vindt u onze sets voor in de bouw en de industrie.

Lees meerFood industrie

Het lawaai van een productielijn klinkt de hele dag door. Dat is niet alleen vermoeiend, maar betekent ook dat je heel geleidelijk en ongemerkt gehoorschade kunt oplopen. Gehoorbescherming is dus geen overbodige luxe!

Lees meerOpleidingen

Gehoorschade ontstaat steeds jonger en daarom is goede gehoorbescherming essentieel. We willen graag dat toekomstige vakmannen vroeg in aanraking komen met otoplastieken. Dat verlaagt de drempel om ook in de toekomst te kiezen voor degelijke gehoorbescherming. 

Lees meer

artikelen geselecteerd

U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.