Ronell B.V. Postbus 228 8100 AE RAALTE

Ronell Gehoorbescherming

Het oor is een prachtig zintuig. Door trillingen in de lucht hoor je geluiden om je heen, luister je muziek en kun je met elkaar spreken. Onmisbaar in ons dagelijks leven. Daarom zijn we bij Ronell zuinig op elk oor.

Gehoorschade, Gehoorbescherming, Otoplastieken

Harde geluiden vormen een risico en kunnen gehoorschade veroorzaken. Op veel werkplekken vormt dat nog steeds een groot probleem. Naast hinder veroorzaakt het ook vaak blijvend letsel aan gehoor en de gezondheid als er sprake is van een overschrijding van het geluidsniveau. Denk bijvoorbeeld aan slechter horen, tinnitus (piep in je oren) of volledige doofheid.

Innovatie geluidsbestrijding
Schokkend, want dit veroorzaakt niet alleen lichamelijke klachten,  maar ook psychische klachten zoals concentratieverlies of zelfs depressiviteit. Maar soms kun je hard lawaai niet voorkomen. Denk aan werkzaamheden in de bouw of de industrie. In die gevallen is gehoorbescherming onmisbaar. Dankzij innovatie op het gebied van productieprocessen, is er vandaag de dag veel mogelijk op het gebied van bestrijding tegen schadelijk geluid op de werkplek.

Veiligheid en comfort
Ronell denkt graag mee in de keuze voor gehoorbescherming. Want een juiste keuze zorgt voor meer veiligheid en comfort tijdens het werken. Immers: gehoorbescherming moeten niet alleen goed dempen, maar ook prettig dragen. Daarom bieden we ook gehoorbescherming op maat. Dit garandeert de beste demping en het meeste comfort.

Services
Voordat we u gehoorbescherming aanbieden, inventariseren we eerst je werkzaamheden en de geluidsvolumes. Op basis van deze metingen bieden we je een passende gehoorbescherming met passend filter aan. Zo draagt u goede gehoorbescherming met een lange levensduur. Het is belangrijk om de gehoorbescherming voortdurend te testen. Daarom doen we jaarlijks een gratis (geluids)lektest om de werking te checken. Zo ben je altijd verzekerd van veilig werken.

gehoorschade, gehoorbescherming, Ronell

Waarom onze klanten voor Ronell kiezen:
Ronell Gehoorbescherming wordt al meer dan 20 jaar door leidende audiologen en gehoormiddelen-technici in Nederland ontwikkeld. Door de tijd heen hebben we veel ervaring opgebouwd in het ontwerpen en produceren van professionele aangepaste gehoorbescherming. Onze ervaring en unieke technologie zorgt ervoor dat u in veilige handen bent als het aankomt op bescherming van uw kostbare gehoor.

  • Als enige unieke HT-filters
  • Gepatenteerd Venturi-vormig geluidskanaal gecentreerd in het filter
  • Laat normale conversatie door-stromen terwijl het volume van lawaai effectief gereduceerd wordt. Dus geen ‘verstopte oren’ effect
  • Drie-segmenten ontwerp voor optimaal draagcomfort
  • Aantrekkelijke garantie+ regeling bij breuk/schade, verlies of diefstal
  • 2 jaar garantie op pasvorm
  • Snelle levering